Începând cu data lansării, cei peste 35.000 de afiliați din rețeaua 2Parale vor avea acces, prin noul program de afiliere, la câștiguri avantajoase, având posibilitatea de a promova peste 22.000 de produse existente în acest moment pe Carrefour-Online.ro.

Afiliații pot câștiga un comision de 3% pentru fiecare comandă validă a produselor de pe Carrefour-Online.ro, cu o perioadă de aprobare a comisioanelor de maxim 1 lună de zile.

”Prin prezența noastră pe platforma de marketing afiliat 2Parale, produsele și serviciile Carrefour-Online.ro ajung și mai aproape de clienții noștri. Pe de altă parte, prin acest nou program, oferim afiliaților mai multe posibilități de dezvoltare“, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Campania de afiliere Carrefour-Online.ro se alătură celor peste 350 de programe active din 2Parale, care însumează jucători din peste 35 de categorii de piață, de la IT&C, Cărți și Fashion la Turism, Finanțe și Asigurări.

”Prin intermediul celor peste 35.000 de afiliați din 2Parale, marketingul afiliat va permite Carrefour-Online.ro să ajungă mai aproape de clienții finali care preferă avantajele comerțului online. Colaborarea noastră reprezintă o nouă confirmare a orientării marilor branduri din retail și industriile tradiționale de top către online și zona de performance marketing, în particular. Este o tendință care se accentuează de la lună la lună ", a precizat Dorin Boerescu, CEO 2Parale.