În cadrul recepției de la Palatul Buckingham, ținute de Regina Elisabeta a II-a, Klaus Iohannis a uimit pe toată lumea prin comportamentul său. Recepția a fost organizată marți în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la reuniunea NATO

Gentleman în adevăratul sens al cuvântului, Iohannis știe cum să trateze o doamnă. Astfel, la coborârea din mașină, atunci când au ajuns la Palat, Șeful Statului i-a deschis portiera soției sale, în timp ce omologii săi și-au așteptat consoartele în fața scărilor, fără a merge să le preia.

De asemenea, Iohannis arată cât de mult își iubește soția doar prin simplu fapt că a luat-o cu el la un astfel de eveniment. Se știe că este printre puținii președinți care au ales să își ia soțiile în această deplasare.

content-image

La eveniment, Klaus și Carmen Iohannis i-au întâlnit pe omologii din SUA, Donald și Melania Trump. Așa cum se poate observa, bărbații cu discuțiile lor, iar femeile separat. Melania Trump s-a afișat cu o pelerină Valentino ce costă 4.600 de lire sterline, aproape 8.000 de dolari.

Începând cu ora 21.30, Klaus Iohannis va participa la recepția informală oferită de către premierul Marii Britanii, Boris Johnson, în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la reuniunea NATO.

 

content-image

Evenimentul de la Palatul Buckigham marchează 70 de ani de la fondarea Alianței Nord-Atlantice.

klaus carmen iohannis buckingham