Cazul Caracal explodează pur și simplu. Unele surse din anchetă dezvăluie faptul că monstrul din Caracal a avut o cerere bizară către anchetatori. Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă. Dincă s-ar fi plans că persoanele cu care stă în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal.

Dincă vrea să fie izolat de cei doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp, anunță wowbiz.ro.

Altfel, cei de la INML au anunțat că oasele găsite în lizieră și indicate de Gheorghe Dincă ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate și aparțin unei singure persoane. Nu există niciun indiciu în acest moment că ar fi oasele Luizei Melencu.

Există posibilitatea ca Gheorghe Dincă să fi avut o a treia victimă. Cert e faptul că oasele din lizieră sunt diferite de cele găsite în butoi. Procurorii de la DIICOT au spus că specialiștii de la IML au finalizat expertiza antropologică și au primele rezultate.

Procurorul general, Bogdan Licu, a spus că s-a deschis un dosar de cercetare penală și se fac verificări la IML pentru a se stabili cum s-a făcut expertiza în cazul fragmentelor osoase ale Alexandrei Măceșanu. Acest dosar a plecat de la o plângere depusă la Parchetul General de unchiul adolescentei de 15 ani, Alexandru Cumpănașu.