Cardul Compliments va putea fi utilizat pentru plăţi într-o reţea selectionată de comercianţi care acoperă multiple segmente de interes, de la magazine alimentare până la magazine de cadouri, îmbrăcăminte, încălţăminte, electrocasnice, bricolaj, farmacii etc.
 
“În acest moment, cardul  Compliments este acceptat în peste 1.500 de puncte de vânzare în toată ţara şi suntem în continuare în discuţii cu comercianţi reprezentativi, atât din comerţul tradiţional şi din râandul marilor reţele, cât şi din online. Compliments aduce ca noutate posibilitatea utilizării în magazine online şi a efectuării de plăţi electronice”, a declarat directorul de marketing al Edenred România, Iulian Alexe.
 
“Cardul elimină efortul logistic care intervine în cazul tichetelor de cadouri – colectare, ştampilare, stocare şi livrare – procesarea fondurilor de pe card fiind 100% electronică”, a adăugat Alexe.
Beneficiarii de carduri Compliments vor avea o serie de avantaje oferite de Edenred prin intermediul unui club virtual, care le oferă acces la reduceri semnificative în magazinele partenere. Cardul de cadouri paote fi utilizat în peste 1.500 de magazine din toată țara.
 
Cardurile Compliments vor fi disponibile în mai multe variante: acestea vor putea fi alimentate cu bani o sigură dată sau vor putea fi reîncarcăate de firma care le face cadou.
 
Edenred a dezvoltat acest card în cooperare cu MasterCard, iar infrastructura de procesare şi tehnologia pentru Compliments sunt furnizate de PrePay Solutions. Pentru dezvoltarea acestui produs Edenred a investit circa 200.000 de euro.