În această categorie a topului am discutat cu cele mai carismatice femei din mass-media românească. Sunt experte în comunicare, au un dialog cu publicul excepțional și, foarte important, au cariere de succes. Ce ne-au oferit? O scurtă poveste despre viața profesională, o scurtă poveste din viața personală și acele sfaturi și amănunte minuțioase care par a fi secrete, dar de fapt sunt exclusivitățile pe care le căutăm pentru a ne apropia de ele.

În spatele imaginii impecabile pe care o au când apar la televizor, sunt  femei asupra cărora oamenii se înclină – informațiile pe care le oferă și analizele pe care le fac informează audiența. Ce se află în spatele slujbei pe care o au, cât de mult muncesc să creeze ceea ce ne livrează în viața de zi cu zi și care este satisfacția pe care o câștigi într-o astfel de carieră sunt întrebări la care puteți găsi răspunsurile în „Top 100 femei de succes”.

Sunt femeile care ne informează, ne livrează știrile de actualitate, reportaje excepționale, cercetări jurnalistice și se ocupă cu orice altă parte a mass-mediei. Au un rol important în societate, mai ales într-o eră în care suntem atât de conectați și credem că le știm pe toate – ele ne oferă informațiile corecte și ne ajută să înțelegem ce se întâmplă în jurul nostru, fie că este vorba despre politică, relații externe, economie, sport, cultură, istorie sau chiar mondenități. Le putem considera pe toate vedete pentru că sunt cunoscute de publicul larg și fiecare apariție a lor, atât de pe sticlă sau din viața personală, este urmărită de noi toți cu interes.

În acest an aveți șansa de a descoperi cine sunt femeile din spatele imaginii, cu ce se ocupă în timpul lor liber și care sunt celelalte activități profesionale pe care le au. Așa cum ne-au arătat toate femeile de succes, niciuna dintre ele nu se oprește la o singură sarcină – au o pregătire multidisciplinară, sunt implicate în zeci de proiecte în societate și la finalul zilei, fac o diferență.   

Capital Top 100 femei de succes, disponibil ACUM la punctele de difuzare a presei și online pe https://agoramag.ro/Capital-Top-100-femei-de-succes-2020