Dezbaterea are ca subiect principal Planul Național de Investiții pentru relansarea economică din țara noastră. Moderatorul Claudiu Șerban alături de invitații redacției Capital vor discuta despre ce măsuri sunt luate în calcul pentru o implementare eficientă a planului, ce modalități de sprijin oferă statul român, cât de oportună este România pentru investiții în noul context economic, ce variante alternative de finanțare au la dispoziție investitorii și câtă încredere au aceștia în a dezvolta noi afaceri în această perioadă. 

Teme de discuție abordate:

  • Planul național de investiții pentru relansarea economică: prevederi și modalități de implementare
  • Măsuri de dezvoltare a României finanțate din fonduri europene
  • Granturi, garanții și programe de sprijin propuse de statul român
  • Variante alternative de finanțare pentru investitori
  • Oportunități de investiții în România în noul context economic
  • Factori decisivi care determină încrederea investitorilor pentru noi afaceri

Printre invitați se află: Alexandru Petrescu – fost ministru al Economiei, Tănase Stamule – Decan al Facultăţii de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine din cadrul ASE şi consilier al premierului Orban, Mihai Precupfost consilier al vicepreședintelui Băncii Europene de Investiții, Adrian Câciu – economist, Lucian Arghire – economist.

Urmărește și tu Capital Online Meetings: Investiții care salvează România, live pe pagina facebook Capital România și www.capital.ro, marți, 14.07.2020, ora 11:00 și află ce oportunități de afaceri există în țara noastră în acest moment delicat economic.