„Suntem încântaţi să participăm în calitate de expozanţi la ediţia de anul acesta a celui mai important eveniment dedicat industriei de tipar şi producţiei publicitare. Este un prilej foarte bun pentru noi să intrăm în contact cu consumatorii, specialiştii şi posibilii colaboratori deopotrivă, să interacţionăm cu cerinţele acestora şi să ne perfecţionăm serviciile”, a declarat Petronius Secăreanu, General Manager Canon România.
Canon va expune la târg echipamente din seria imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO, C6010, C1+ şi imagePROGRAF 8300.
Seria imageRUNNER ADVANCE reprezintă o soluţie complet integrată creată pentru a completa fiecare etapă a ciclului de viaţă a unui document: de la creare la gestionare, de la tipărire la arhivare, îndeplinind în acelaşi timp cerinţele de securitate şi protecţie a mediului.
Bazându-se pe reputaţia incredibilă a predecesoarei sale, imagePRESS C6010 este următoarea etapă de dezvoltare în producţia color digitală cu o calitate şi un aspect al imaginii similare producţiei offset. Prin calitatea de imprimare superioară, această presă versatilă oferă o rentabilitate excelentă a investiţiei.
Vitezele de producţie sunt de 61 ipm pe suporturi materiale de până la 135 g/mp, putându-se utiliza şi suporturi mai grele sau cretate, de până la 325 g/mp. Aceasta permite o alimentare cu hârtie de maxim 10.000 de coli din până la 8 surse diferite. Utilizând tonerul Canon V, beneficiaţi de un timp de producţie neîntrerupt de 8 ore.
imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO a fost conceput pentru productivitate maximă în departamentele de imprimare interne (CRD-uri), mediile de tipărire comerciale şi de imprimare contra cost. Mulţumită funcţionării sale uimitor de simple, lucrările importante cu tiraj mic, color şi complexe, sunt uşor de furnizat.

Vitezele de imprimare de până la 60 ppm color sau alb-negru, o alimentare cu hârtie de maxim 9.300 de coli online, plus tonerul care poate fi completat în timpul imprimării subliniază performanţele sale ridicate. Acestea pot fi îmbunătăţite în continuare cu eMaintenance Advanced de la Canon, permiţând economisirea timpului prin operaţii automatizate de citire a instrumentelor de măsură şi de comandă a consumabilelor. 
Alături de Canon România, companii cu renume din ţară şi de peste hotare s-au înscris la Print&Sign 2011. Expoziţia are loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie. Print&Sign reuneşte în acelaşi spaţiu toate tehnologiilor de imprimare, de la digital, offset şi flexo, la serigrafie şi tampografie.