Astfel, judecătorii analizează contestaţiile lui Adrian Golu, tatăl lui Tudor Golu – victimă a incendiului din Colectiv, Eleonora Arjoca, Iancu Eugen Cătălin, Alexandru Constantin Corcău şi avocatul Gheorghe Piperea.

Contestaţiile vin după ce Piedone şi-a depus din nou candidatura, de data aceasta din partea Partidului Puterii Umaniste şi nu ca independent, după ce primise o decizie nefavorabilă în instanţă.

Pe 19 aprilie, Tribunalul Bucureşti a admis o contestaţie a avocatului Gheorghe Piperea şi a decis definitiv că Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, deoarece aproape jumătate din lista depusă la BEC cu 5.076 de susţinători conţinea nereguli, respectiv faptul că nu erau completate toate rubricile privind sectorul în care susţinătorii îşi au domiciliul sau reşedinţa, vârsta sau cetăţenia acestora.

În aceste condiţii, Piedone a demarat o nouă campanie pentru strângerea de semnături şi a prezentat sâmbătă Biroului Electoral sector 4 liste cu aproape 5.600 de semnături.

Biroul Electoral al Sectorului 4 i-a anulat, miercuri, candidatura fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu "Piedone", pentru un loc de consilier local. AGERPRES