Asocierea vine ca o alăturare firească, Tinmar Energy susținând energia în toate domeniile, mai ales în cel sportiv, iar Camelia demonstrează de fiecare dată o energie debordantă atunci când vine vorba de un antrenament riguros și de rezultate sportive extraordinare.

“Parteneriatul cu Camelia Potec a venit ca o opțiune cu care ne identificăm cât se poate de natural. Asta pentru că, atât noi, cât și ea, ne bazăm pe valori comune precum dinamismul, relaționarea prietenoasă, și, în același timp riguroasă. Sunt de părere că doar prin disciplină și rigoare putem să promitem clienților noștri că se pot baza pe noi și că au toată energia noastră.”, spune Carla Parnica, Marketing & Corporate Communication Manager al Tinmar Energy. „Suntem disciplinați în toate activitățile și colaborările în care suntem implicați și credem că a fi profesionist, în domeniul nostru de activitate, cel puțin, înseamnă să fii responsabil, bine informat, precis și organizat, asemenea unui sportive de performanță.”, continuă aceasta.

În decursul celor 22 de ani de activitate sportivă, Camelia a cucerit peste 200 de titluri naționale, a depășit recordul european prin câștigarea a 16 medalii europene, dintre care patru de aur. În 2013, Camelia a devenit Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

„Cred foarte tare în parteneriatul cu cei de la Tinmar Energy și mă bucur că am fost aleasă să fac parte din această echipă de oameni care încurajează, cu fiecare ocazie, atât tinerii, cât și adulții să ducă un stil de viață sănătos, prin mișcare și sport. Valorile lor se întrepătrund foarte mult cu valorile în care cred și pe care le urmez în activitatea mea sportivă, astfel că nu pot decât să fiu entuziasmată de această colaborare menită să inspire oamenii.”, declară Camelia Potec.

Tinmar Energy, este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat și pe timp de criză, având în portofoliu companii de referință, dar și clienți rezidențiali.

De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate – și pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali. Cu o experiență de peste 18 ani în energie, Tinmar este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deține 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.