Florin Călinescu nu renunță la ceea ce a început să facă din ce în ce mai des în ultima vreme: comentarii acide la adresa lui Liviu Dragnea. De data aceasta, actorul îi dedică lui Dragnea un pamflet, pe pagina sa de socializare.

“Livulica, unul din motivele datorita caruia te ingropi cu buna stiinta e toata ciupercaria dobitocilor pe care o cultivi cu mare pricepere. De fapt infractori. Unii condamnati definitiv, ( stii despre ce vorbesc) si altii, posibil viitori condamnati. Unul din ei, valcov.

Zice asta, impertinent ca o cacareaza uscata, dusa de vant in varful unui eucalipt, ca BNR e vinovat de toata treaba cu banii! Si ca el isi ia banii la plic. Asta mi se pare corecta.

Despre priceperea asupra finantelor si a rostului BNR, coboram cacareaza in buda si tragem apa. La pachet cu tariceanu, orlando si chitoiu. Asta ca sa fiu civilizat. Ingrasamant nu pot sa faci ca moare recolta.

Pamflet.”, a scris Călinescu pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, Călinescu a lansat un atac exploziv la adresa lui Liviu Dragnea! Totul a pornit de la o fotografie  pe care a postat-o Dragnea pe pagina sa de socializare care este însoţită de un comentariu care sugerează că lucrează la proiectul bugetului de stat pe 2019: „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!“

“Întors din vacanţă, repetentu’ livulică postează o poză cu nişte nătărai. Și cu un alt repetent. Cel puţin. moliceanu. Zice că viitorul arată bine. Pentru el. Normal. Acuma, ar trebui să precizeze cu care din damele lui a fost în recreaţie, de nu a putut să îşi expună făţăul la ceremonia de la Ateneu. Când cu preşedinţia Europii…sau poate nu a avut cravată.

Și, pentru că bugetul nu are cum să fie, briganzii din foto, pun la punct următoarele atacuri asupra unora şi altora.

Cum ar fi EXTRAORDINARA imbecilitate că BNR-ul e responsabil de căderea leului. Adică, rezerva ţării, câteva zeci de miliarde euro, ar trebui alocată fanteziei livuliste.

 

Aveţi în minte tabloul ăla cu nişte maidanezi care joacă poker…cam aşa e poza cu ăştia…numai că aştia joacă pe banii ţării. Toţi banii.

Livulică, moşule, vine vremea când nu mai merge la cacialma.

Mă obligi să renunţ la meseriile mele…!

Ne vom întâlni curând!”, a postat Florin Călinescu pe contul său de socializare.