"Investitorii individuali sunt foarte importanţi pentru noi şi gândindu-ne la ei ne-am decis să organizăm şi a doua ediţie a 'Banii Tăi Expo 2016'. Se împlineşte un an de când ne-am intensificat eforturile de a îmbunătăţi nivelul de cultură financiară din România şi ne bucurăm să vedem că acest domeniu creşte în intensitate. De aceea, aşteptăm cu interes ca în zilele Expoziţiei să primim sute de români pentru a le spune despre oportunităţile pe care pieţele de capital le oferă", a declarat Ludwik Sobolewski, director general la Bursa de Valori Bucureşti, citat de Agerpres. 

'Banii Tăi Expo 2016' se va desfăşura pe 27 şi 28 mai 2016, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, fiind cel mai mare eveniment organizat de Bursa de Valori Bucureşti. Acesta este dedicat investitorilor individuali şi doreşte să aducă pieţele de capital mai aproape de români prin intermediul unor seminarii interactive, demonstraţii live, interviuri şi alte surprize. 

"Îmbunătăţirea nivelului de educaţie financiară şi al culturii investiţionale din România reprezintă una dintre priorităţile Bursei de Valori Bucureşti şi astfel de evenimente, precum Banii Tăi Expo, sunt de o importanţă crucială. Prin prezenţa noastră în piaţa Universităţii, alături de Depozitarul Central, Banca Naţională a României, case de brokeraj, administratori de fonduri mutuale, administratori de fonduri de pensii, asigurători de viaţă, împreună cu oaspeţii noştri speciali, sperăm să atragem atenţia formatorilor de opinie, mass-mediei, dar cel mai important, românilor, despre cât de important este să ştii să-ţi administrezi corect finanţele personale", a declarat Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, mai scrie Agerpres. 

Activităţile din cele două zile ale Expoziţiei vor fi transmise live pe site-ul www.baniitaiexpo.ro unde vor putea fi urmărite interviuri cu experţi ai pieţelor de capital şi seminariile educaţionale. Transmisiunea în ambele zile va fi între orele 9,00 şi 18,00.