"Mii de turişti vor fi afectaţi de această grevă. Este un haos general, pentru că abia mâine se va şti ce curse vor putea decola. Cei de la ROMATSA îşi bat joc de pasageri şi de turişti. Mai mult, ei pun în pericol securitatea ţării. Mai ales în condiţiile în care au salarii de 2.500 de euro net pe lună per angajat", a spus Burcea

Acesta a precizat că ROMATSA ar trebui militarizată, trecută în subordinea Armatei, astfel încât să nu mai poată face grevă şi să nu afecteze securitatea ţării. 

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), din cadrul ROMATSA, va intra, marţi, în grevă generală, pe fondul nemulţumirilor referitoare la modul în care este gestionată compania. 

Liderul sindical Gabriel Tudorache a declarat luni, la ieşirea de la discuţiile de la Ministerul Transporturilor, unde au fost prezenţi atât patronatul ROMATSA cât şi sindicatul ATSR, că în urma discuţiilor cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, există şanse destul de mari ca greva generală anunţată să se oprească într-un interval de timp relativ scurt, respectiv în câteva ore.

AGERPRES

Citiți și:

Ministrul Transporturilor: Intenţionez să trimit Corpul de control la ROMATSA

Controlorii de trafic aerian intră marţi în grevă generală

ROMATSA, cea mai bogată afacere de familie din România. Documente cu lefurile nesimțite