Poliţa de asigurare a bunurilor TNB este oferită de Allianz-Ţiriac Asigurări sub formă de sponsorizare şi include în acoperire echipamente tehnologice (maşini, utilaje şi instalaţii), mobilier şi obiecte de inventar (decoruri), fiind emisă pentru o perioadă de 12 luni, cu protecţie de tip 'toate riscurile' – de la incendiu, trăsnet, explozie, inundaţie de la apa de conductă şi până la cutremur sau alte riscuri catastrofice.

'Acordarea acestei protecţii este un prim pas pe care îl facem în direcţia susţinerii uneia dintre cele mai importante instituţii de cultură din România, reper şi simbol al valorilor locale (….) Facem astfel un gest prin care dorim să arătăm că, pentru Allianz-Ţiriac, valorile culturale româneşti sunt importante', a declarat directorul general al Allianz-Ţiriac Asigurări, Remi Vrignaud.

'Teatrul Naţional I.L.Caragiale reprezintă un adevărat brand cultural naţional şi este unul din principalii generatori de imagine a României. În urma reconstrucţiei clădirii şi a redimensionării instituţionale, care se apropie de finalizare, Teatrul Naţional 'I.L.Caragiale' din Bucureşti îşi propune să devină 'Un teatru nou pentru un public nou' şi îşi asumă o vocaţie culturală polivalentă: instituţia va funcţiona ca un centru cultural complex, dotat nu doar cu săli de teatru, ci şi cu spaţii expoziţionale şi alte spaţii alternative, cu un Muzeu al TNB, o sală de lectură, cu librării, cafenele etc. în care se vor derula proiecte diverse, în cadrul programului 'TNB-Parateatral'', a afirmat directorul general al Teatrului Naţional, Ion Caramitru.

De-a lungul timpului, Allianz-Ţiriac a mai asigurat Ateneul Român, Festivalul Internaţional de Film Transilvania – TIFF, Festivalul de Teatru de la Sibiu şi a găzduit în sediul central expoziţii de pictură ale unor artişti plastici români. AGERPRES