Astăzi, Florăria Buchete.ro întâmpină nevoile clienților săi și oferă o nouă gamă de produse moderne, este vorba de trandafirii criogenați sau nemuritori.

Tehnologia din spatele realizării acestor trandafiri se numește liofilizare și constă într-o deshidratare prin criogenare urmată de o scădere a presiunii mediului în care sunt plasați pentru a permite apei din petale și tulpină să sublimeze din faza solidă (gheață) în faza de vapori. Această procedură este relativ complicată și costisitoare putând să dureze și peste o săptămână.

Florăria Buchete.ro este atentă la detalii și depune eforturi constante pentru a pune la dispoziția clienților săi trandafiri criogenați de calitate superioară. Acest lucru este posibil doar printr-un parteneriat bazat pe încredere cu producători consacrați.

Producătorii acestor trandafiri garantează faptul că un trandafir criogenat oferit cadou este potrivit pentru orice eveniment și asta pentru că sunt disponibili într-o varietate coloristică. Acestea sunt:

Trandafirul roșu este chintesența în exprimarea iubirii și pasiunii, pentru că va încapsula un moment important pentru totdeauna. De cele mai multe ori îndrăgostiții îl dăruiesc.

Trandafirul roz sensibilizează vizual prin romantism, bucurie și drăgălășenie. Sunt potriviți pentru nuntă, logodnă, întrunire.

Trandafirul galben trimite cu gândul către soare, lumină caldă, energie. Un cadou colorat astfel exprimă prietenie, bunăvoință și voioșie și este potrivit pentru a lega o prietenie sau a o valoriza sau poate pentru a reda speranța în ceea ce e bun.

Trandafirul alb este simbol al inocenței, al speranței și al sentimentelor sincere și pure, de aceea este ales să împodobească evenimentele importante precum nunta sau botezul.

Trandafirul mov este un simbol al regalității, luxului și al spiritului sofisticat, plin de imaginație și vibrant, de asemenea nuanțele deschise exprimă relaxare. Evenimentele corporate, nunțile sunt ocazii potrivite pentru a dărui acest trandafir.

Trandafirul verde ne trimite cu gândul la verdele pădurii care eliberează stresul și inspiră liniștire. De asemenea, prin dăruirea unui astfel de trandafir se poate transmite bogăție și succes.

Acestea sunt culorile de trandafiri criogenați pe care clienții noștri le pot regăsi pe site-ul nostru și pot oferi trandafirul colorat potrivit cu emoția pe care doresc să o transmită.

În încheiere, pentru a păstra acești trandafiri cat mai mult timp, există câteva sfaturi de îngrijire a acestora. Locul în care sunt păstrați trebuie să fie ferit umiditate, de razele soarelui vara, iar bolul în care se află nu trebuie să fie supus șocurilor.