Breaking. Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie. Ce urmează să se întâmple în PSD

Breaking. Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie. Ce urmează să se întâmple în PSD
Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după condamnarea lui Liviu Dragnea. Ea a spus ce urmează să se întâmple în perioada următoare.

Premierul Viorica Dăncilă  a avut prima declarație după condamnarea definitivă la închisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Uman vorbind, e o dramă pentru el și familia lui. Suntem alături de el”, și-a început Dăncilă discursul. Ea a spus că nu va comenta în nici un fel decizia instanței pronunțată azi

„Suntem un partid unit în momentele dificile. Mâine am convocat BPN la ora 11.00, CEX la 18.00. Împreună vom lua deciziile, vom analiza și vom vedea ce e de făcut”, a spus premierul.

Dăncilă a subliniat că nu-și va da demisia Nu-mi voi da demisia. „Voi respecta decizia din Parlament dacă va fi depusă o moțiune de cenzură. Suntem un partid responsabil”, a spus aceasta.

Ea a mulțumit electoratului pentru votul dat și a menționat că se va face o analiză pentru a se vedea unde s-a greșit.

„Una dintre cele mai bune măsuri e să continuăm programul de guvernare. Asigur toți primarii că vom continua programele începute pe PNDL și FDI.  Nu există tabere în partid. Discuțiile le vom avea în partid, chiar dacă unele vor fi contradictorii. Vom ieși mai uniți”, a punctat aceasta.

 

Etichete: , ,
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook