Cine este vedeta PRO căreia i s-a făcut rău

Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din Romania.

Acesta a venit la PRO TV ca jurat în emisiunea Master Chef după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au plecat la Antena 1 să prezinte Chefi la cuțite.

Chef Hadad a fost ales sa indeplineasca acest rol datorita carierei sale si a maiestriei cu care transforma orice farfurie in arta. Timp de 2 ani, inspira prin creatiile sale, jurizeaza bucatari talentati si devine apreciat de milioane de romani.

Pentru cine a gătit Chef Hadad

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. Stele de cinema și legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre aceștia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții, scrie Antena 3.

UPDATE:

Chef Joseph Hadad a postat ulterior un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care își liniștește fanii, după vizita sa la spital.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a suprasolicitării”, a scris juratul .