Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, a anunţat că va candida, ca independent, la preşedinţia României.

El a făcut anunţul la România TV, unde a oferit detalii incredibile despre discuția avută cu soția sa.

”Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent”, a spus Florentin Pandele. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România”, a declarat Pandele.

Soțul Gabrielei Firea a continuat: „Am așteptat-o pe Gabi, la 8 seara, în fața casei, în fața ușii, și i-am spus că merg la Victor și îl voi anunțat că voi candida la prezidențiale ca independent. Mi-a spus: ”Florin, te-ai gândit bine?”. Nu este nimic aranjat, nicio regie, niciun plan. Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare. M-a determinat starea în care se găsește familia mea. E inadmisibil să nu am siguranță, să îmi las familia când plec de acasă.”, a spus Florentin Pandele.

Pe parcursul emisiunii, Florentin Pandele s-a plâns de atacurile, presiunile şi jignirile aduse familiei sale de către protestatarii #rezist.