Sursele reconfimă că oasele ADN-ul s-ar potrivi cu cel al Alexandrei cu ce analize s-au făcut până acum. Mai există în analiză de 29-30 de pachete care au fost trimise la INML.

Antena 3 a anunțat, joi seara, că oasele găsite în pădure aparțin, după testele genetice efectuate de INML, aparțin Alexandrei Măceșanu. Asta, deși Gheorghe Dincă spune că resturile ar fi ale Luizei Melencu, fata ucisă în aprilie.

Și mai ciudat este faptul că Dincă a avut timp să o incinereze pe Alexandra și să se ducă să îi arunce oasele în pădure, deși anchetatorii au spus că monstrul din Caracal nu a mai părăsit locuința după ora 13:00, în ziua crimei.

Procurorii DIICOT au găsit luni un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea atunci că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

„A avut loc o conducere în teren în care acesta (n.r.: Gheorghe Dincă) a indicat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo”, a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT.

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată, tot la domiciliul lui Gheorghe Dincă. Inițial, suspectul a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit și a indicat pădurea de lângă Caracal.

Legat de uciderea Luizei Melencu, Gheorghe Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului. „Acesta a precizat ca a folosit aceeași metodă. Agresiunea s-a petrecut tot la domiciliu. A revenit cu noi declarații”, a spus purtătorul de cuvânt al DIICOT. Mihaela Porime a confirmat că deocamdată nu a fost găsite telefonul și cartela SIM ale victimei.