UPDATE: Reacția Metrorex

„Metrorex informează că, astăzi, 19.06.2021 , la ora 16:58, în staţia Piața Victoriei a fost detectată o defecțiune tehnică minoră în calea de rulare. Echipele Metrorex au intervenit imediat pentru remedierea defecțiunii. În urma acestui eveniment, siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, iar circulația trenurilor s-a desfășurat conform graficului normal”, a precizat Metrorex.

Știre inițială:

Stația de metrou Piața Victoriei a fost evacuată de urgență sâmbătă, după ora 17.00, în urma unui incendiu soldat cu degajări mari de fum, scrie b365.ro.

Pompierii se află la fața locului

Pompierii se află la fața locului pentru a stinge flăcările și a evacua călătorii în siguranță.

Din primele informații un incendiu a avut loc sâmbătă, în tunelul de pe magistrala 2. Stația de metrou Piața Victoriei a fost evacuată de urgență, anunță Digi 24.

Incendiu în tunelul dintre Piața Romană și Piața Victoriei

Fumul a apărut în tunel, între stațiile Piața Victoriei și Piața Romană, aflate pe Magistrala 2. Alarma a fost dată în urma unei degajări de fum.

Incidentul s-a produs în jurul orei 17.00, iar pompierii sunt la fața locului pentru a stinge flăcările și a ajuta oamenii să iasă în siguranță.

Ultimul incident asemănător a avut loc în noiembrie 2020 atunci când circulația a fost îngreunată din cauza fumului la metrou. Incidentul s-a întâmplat la Piața Unirii, din cauza unei garnituri defecte.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea