Telefonul Allview P4 Alldro, care rulează sistemul de operare Android 4.0, are un ecran Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch şi rezoluție 480×800 pixeli. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p). P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP și cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acuratețe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă și împreună aduc un plus de performanță: fotografii profesionale de o claritate extraordinară.
Telefonul efectuează apeluri vocale în două modalități: prin cele două SIM-uri de voce și prin conexiunea la Internet cu aplicațiile de tip VoIP precum Skype și Yahoo!Voice.
Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL  SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații.
Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3’’ la rezoluție de 480×800 px care oferă unghiuri de vizibilitate mult mai mari față de un display obișnuit, iar imaginile redate sunt clare, în cele mai naturale și vii tonuri și oferă un contrast îmbunătățit. 
Atât P4 cât și P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium și este valabilă 90 zile cu opțiune de prelungire.
Allview P4 este disponibil începând de astăzi la un preț recomandat de 1.299 lLei. Allview P5 va fi lansat în curând, prețul nefiind încă disponibil. Dispozitivele vor putea fi achiziționate de la toți partenerii Allview din România. Telefoanele vor putea fi găsite și în Germania, Spania, Olanda și alte țări din UE.