''După ce am deschis magazinul din Promenada Mall, în octombrie anul trecut, am fost plăcut surprinsă să constat că primesc telefoane de la oameni care cunoșteau brandul Vicomte A. Paris din străinătate. M-au sunat oameni din Cluj și din Iași, care îmi spuneau ce haine și-ar dori și mă rugau să le trimit prin curier'', spune AnaMaria Luiza Hudea, General Manager. Atunci a fost momentul când AnaMaria Luiza Hudea și-a dat seama că e nevoie de acest online shop.

Vicomte A. Paris este un brand de haine de origine aristocrată franceză, a apărut pe piaţă în anul 2005, la iniţiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Acesta și-a găsit inspirația în cadrul familiei, care era pasionată de sporturile ecvestre. Magazinul deschis în România, în toamna anului trecut, s-a alăturat rețelei de peste 400 de puncte de vânzare din lume.

Brandul se adresează bărbaţilor, femeilor şi copiilor, propunând ţinute ce acoperă întreaga garderobă. Platforma online vicomte-a.eu oferă toate informațiile necesare despre produse, de la materiale până la mărimi și culori. Plata se face online, cu cardul, într-un sistem securizat, iar produsele sunt livrate la adresa clientului în 48 de ore.