Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii anunţă intrarea pe piaţa de insolvenţă prin înfiinţarea firmei Boştină şi Asociaţii Insolvency.

Boştină şi Asociaţii Insolvency va oferi consultanţă privind profilaxia insolvenţei comerciale şi tratării situaţiilor de criză, consultanţă în întocmirea proiectelor de accesare a finanţărilor disponibilie, consultanţă privind recuperarea de creanţe de la diverşi debitori, întocmirea planului de reorganizare, restructurare, lichidare parţială sau integral, respectiv consultanţă privind lichidarea voluntară.

„Nu ne-am grăbit să intrăm pe piaţa insolvenţei, deoarece am vrut să analizăm mai bine actuala criză economică şi să vedem care sunt serviciile pe care trebuie să punem accentul. Semnele de redresare ecomomică ne fac să credem că noua companie ar trebui să pună accentul în primul rând pe chestiuni de profilaxie a insolvenţei şi de tratare a situaţiilor de criză şi în al doilea rând pe chestiunile strict tehnice legate de practica insolvenţei şi a lichidărilor. Pornim şi de la experienţa acumulată într-o serie întreagă de procese de insolvenţă în care am fost implicaţi în calitate de avocaţi”, susţine avocatul Doru Cătălin Boştină, coordonatorul grupului de consultanţă.

Activitatea Boştină şi Asociaţii Insolvency  va fi coordonată de Andrei Şărban şi Irina Arnăutu, practicieni în insolvenţă.

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a avut în 2008 o cifră de afaceri de 16,67 milioane euro şi a contat pe serviciile a 130 de avocaţi si colaboratori.

SURSA: Boştină şi Asociaţii