Șoc în fotbalul românesc. CSA Steaua, echipa din liga a IV-a deținută de Ministerul Apărării Naționale, a ratat pentru al doilea an consecutiv promovarea în liga a III-a. În acești doi ani, Rapid, de exemplu, a reușit să ajungă în liga secundă. Steaua a fost desființată de o legendă a fotabulului din perioada interbelică, Carmen București.

Deși a avut la dispoziție bugete de sute de mii de euro, colosale pentru o echipă din această ligă și deși a beneficiat de expertiza unor mari oameni de fotbal ca Marius Lăcătuș, Steaua pare că nu are șanse să confirme.

Carmen, echipa antrenată de Daniel Iftodi, a trecut cu 1-0 de Steaua (antrenor Marius Lăcătuş), duminică, în Regie, şi va susţine barajul de promovare în Liga 3 cu campioana judeţului Călăraşi, Mostiştea Ulmu.

La finalul meciului, suporterii furioşi ai Steleio au intrat pe teren. Oamenii de ordine au intervenit imediat, însă au fost depăşiţi numeric. În acel moment au intrat pe teren jandarmii, care i-au trimis pe fani inapoi in tribune. S-au arucant cu scaune şi beţe de steaguri. Unul dintre fani este grav ranit! Forțele de ordine au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe ultrași.