Deși piața de produse homeopate este încă  la început, în 2011, Boiron România a avut o cifră de afaceri de 8,7 milioane de euro. La nivel mondial, cifra de afaceri Boiron reprezintă 0,1% din piața farmaceutică internațională, adică aproximativ 535 milioane de euro.
"Obiectivul nostru pentru România, este acela de a crește notorietatea medicamentelor homeopate, ca alternativă terapeutică eficientă, pentru profesioniștii din domeniul sănătății, cât și pentru marele public. Acest obiectiv îl realizăm sprijinindu-ne pe extinderea distribuției în farmacii și prin campanii de informare corecte și etice asupra beneficiilor acestor tratamente, în scopul îmbunătățirii calitătii vieții pacienților", declară Ștefania Popescu, Director de Marketing și Comunicare Boiron România.
Boiron a aniversat 80 de ani de la înfiinţare, în Franţa când frații Henri și Jean Boiron creau la Paris Laboratorul Central Homeopatic, care avea să devină unul dintre cei mai importanți producători de produse homeopate din lume, prezent în 100 de țări, cu peste 2.800 de angajați.
Pe piața de profil din România, Boiron este prezent din 1997 şi are 15 medicamente homeopatice, cu nume de marcă înregistrată la Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, ca medicamente OTC (fără prescripție medicală).
Citeşte şi: Vanzarile de remedii homeopate s-au dublat în ultimii cinci ani