„Am investit în service-ul BGS, în parcul auto, în logistica Diviziilor de Securitate și Medicală, am achiziționat un software care va spori semnificativ productivitatea muncii, calitatea relației cu clienții, timpul de răspuns la solicitări”, spune omul de afaceri.

El spune că, în ultimul an și jumătate, piața s-a stabilizat, ajungând la un nivel de creștere similar cu cel din Vest. „Criza a avut și aspecte benefice, a reașezat adevăratele valori pe locul meritat”, adaugă Bogdan Oprea.

Pasionat de sporturile cu motor, dar și de mașini, motociclete și câini, omul de afaceri a înființat o firmă care va construi autoturisme off-road care vor fi folosite de sportivii BGS. Noua companie se numește GHE-O Motors, în onoarea tatălui său, Gheorghe Oprea, decedat și care era pasionat de off-road.

Rezultatele BGS au fost recunoscute și de alte instituții. Pentru rezultatele sale bune, compania a fost premiată de Camera de Comerț și Industrie a României, dar și de AmCham.

„Ne implicăm acolo unde este vorba de salvarea unor vieți. Am sponsorizat operații care au salvat viața unor copii, avem Divizia Dezastre care intervine în cazul unor calamități naturale cum au fost inundațiile din anii trecuți, la salvarea oamenilor înzăpeziți, a victimelor unor accidente, căutarea persoanelor dispărute și multe altele”, trece în revistă Bogdan Oprea activitățile în care se implică. Totodată, BGS a realizat o campanie națională de donare de sânge și este implicată în proiecte de curățenie a lacurilor și a râurilor.

Potrivit ultimei ediții din Top 300, Bogdan Oprea are o avere de 50-55 de milioane de euro.