Beyonce, despre boala cu care se confruntă

Beyonce a vorbit deschis despre lupta ei cu psoriazisul înainte de lansarea noii sale linii de frumusețe. Artista vrea să-și extinda afacerea și intră în industria de îngrijire a părului cu noua sa colecție de produse intitulată Cécred.

Pregătită să fie lansată marți, 20 februarie, colecția de produse este inspirată de mama ei, Tina Knowles-Lawson, și va oferi o varietate de articole, de la instrumente la uleiuri, șampoane, vitamine și perii.

Dorința lui Beyonce de a intra în sectorul frumuseții, oferind publicului său devotat bunuri care provin din călătoria sa personală în domeniul sănătății. Într-o conversație cu publicația Essence, interpreta a detaliat modul în care experiențele sale au determinat-o să dezvolte compania și produsele ulterioare.

În primul rând, numele „Cécred” fuzionează ultima parte a numelui ei, „Cé”, cu cuvântul „sacru”. Dar, mai mult decât atât, Beyonce a mărturisit că numele companiei are legătură și cu tratamentele ei din trecut pentru psoriazis. Psoriazisul este o boală autoimună care face ca petice de piele să devină „solzoase și inflamate”.

„Relația pe care o avem cu părul nostru este o călătorie profund personală”, a explicat ea pentru revistă. „De la timpul petrecut în copilărie în salonul mamei mele până la tatăl meu care îmi aplica ulei pe scalp pentru a-mi trata psoriazisul – aceste momente au fost sacre pentru mine”, a mai spus ea, potrivit The Independent.

Nu este singura celebritate care s-a luptat cu această boală

Beyonce, în vârstă de 42 de ani, nu este singura celebritate care vorbește sincer despre lupta cu boala cronică. Kim Kardashian, LeAnn Rimes, Cara Delevingne, Cyndi Lauper, Lala Anthony și Katie Lowes sunt doar câteva dintre vedetele care au confirmat că s-au luptat cu faptul că au avut crize de psoriazis.

Vorbind pentru W Magazine în 2013, Delevingne a reflectat asupra unui caz în care întregul ei corp a fost acoperit de pete solzoase.

„Psoriazisul este o boală autoimună, iar eu sunt sensibilă. Kate Moss m-a văzut înainte de show-ul Louis Vuitton la ora 3 dimineața, când eram vopsită de oameni pentru a acoperi cruste”, a declarat Delevingne.

Kim Kardashian a oferit publicului detalii despre lupta ei cu psoriazisul într-o scrisoare publicată pe Poosh, blogul de wellness al lui Kourtney Kardashian. Kim și-a amintit că și-a văzut mama, Kris Jenner, încercând să își acopere crizele de psoriazis cu frecvente vizite la salonul de bronzat.

„Avea pe scalp și pe tot corpul, iar eu o vedeam tot timpul și îmi amintesc că mergea la salonul de bronzat pentru a încerca să o atenueze”, a scris Kim. „Folosirea razelor UV direct pe pete a ajutat-o cu adevărat pe mama mea”.

„Chiar dacă am crescut mereu cu mama mea având psoriazis și auzind-o vorbind despre lupta ei, chiar nu aveam nicio idee despre cum va fi pentru mine și cum mă voi confrunta cu această boală autoimună”, a adăugat ea.