„Cel mai important lucru pentru noi în 2016 a fost că am reușit să marcăm trecerea către o companie de dimensiune medie, care a reușit să crească și să se dezvolte constant pe principii solide de business. Noi prețuim o cultură organizațională bazată pe valori precum onestitate, transparență și flexibilitate, în condiții de performanță și competență și ne bucurăm de parteneriate cu jucători importanți din piață“, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet.

Expertiza Bittnet în zona de training IT a fost consolidată în timp prin obținerea unor certificări importante, cum ar fi statutul de Cisco Learning Partner, Microsoft Silver Learning Partner, Amazon Web Services Learning Partner, sau Oracle Authrorized Education Center. Compania a pregătit peste 15.000 de cursanți de-a lungul timpului, însumând circa 50.000 de ore de training IT. Totodată, în 2016 au fost reînnoite parteneriatele cu Microsoft, Amazon Web Services (devenind, în 2016, Amazon Web Services Consulting Partner), Citrix, APMG și Cisco (atingând, astfel, cel mai înalt nivel de parteneriat cu vendorul – Cisco Certified Gold Partner pe zona de integrare servicii). 

„Considerăm că și pentru 2017 tendințele identificate în ultimii doi ani – cloud-ul, securitatea cibernetică și soluțiile integrate vor continua să fie sursa de creştere a afacerii. Intenţionăm să ne concentrăm eforturile şi resursele pentru a fi printre cei mai relevanţi parteneri de IT pe aceste arii de expertiză. Atenția noastră va continua să fie concentrată spre oferirea de servicii cu valoare adăugată sporită, cum ar fi consultanţă şi migrare către cloud, asigurarea securităţii soluţiilor informatice şi oferirea de soluţii IT în regim de «managed services»“, a declarat Cristian Logofătu, CFO Bittnet, privind planurile de viitor ale companiei.