Cei doi vicepreședinți îi raportează lui Bogdan Irina, Chief Operating Officer în Bitdefender și vor lucra în biroul din Santa Clara, California, hub-ul enterprise din Statele Unite ale Americii al companiei.

’’Inovațiile tehnologice ale Bitdefender în domeniul securității pentru corporații, precum și desemnarea noastră drept vizionari de către Gartner au determinat câștigarea încrederii clienților în soluțiile de securizare a infrastructurilor hibride și dublarea vânzărilor enterprise în 2015. Recrutarea unor manageri cu experiență solidă și dezvoltarea hub-ului enterprise în Statele Unite vor accelera creșterea Bitdefender în domeniul securității pentru marile companii’’, declară Bogdan Irina, COO, Bitdefender.    

Vincent Schiavo este un veteran al industriei IT, cu peste 30 de ani de experiență.  El se alătură Bitdefender cu un istoric impresionant de creștere accelerată a unor companii precum Secure Computing, al cărei volum de business a crescut de aproape 10 ori sub conducerea lui Schiavo, înainte de a fi achiziționată de McAfee, acum Intel Security. În noua sa funcție, Vincent Schiavo va contribui la transpunerea leadership-ului tehnologic al Bitdefender într-o poziție dominantă în vânzările globale de securitate cibernetică pentru sectorul enterprise.  

’’Rezultatele impresionante ale Bitdefender în segmentul enterprise din ultimii ani au la bază inovații tehnologice extrem de valoroase, astfel că ne așteptăm la un avans susținut și foarte rapid în acest sector. Din noul meu rol văd multă ambiție și un entuziasm molipsitor în companie, inspirate de o viziune solidă pentru viitor,’’ a declarat Vincent Schiavo.   
 
Harish Sunderam Agastya aduce în Bitdefender o bogată experiență în securitatea cibernetică pentru corporații, ocupând anterior poziții importante în companii precum Trend Micro, Dome9 sau CloudPassage. El va conduce echipele de Enterprise Product Management, Product Marketing, Services și Market Inteligence.  

’’Bitdefender este un sinonim pentru calitate în cercurile de profesioniști în securitate din întreaga lume. Sunt mândru să preiau un rol important în compania pe care o știu și o admir de câțiva ani. Sunt convins că în lunile și anii ce vor urma Bitdefender va fi la fel de admirată în rândul marilor corporații globale, în măsura în care este acum de către profesioniștii în securitate IT, care înțeleg inovația și calitatea în industrie’’, a declarat Harish Agastya.  

În contextul creșterii efortului pe segmentul enterprise, Bitdefender își propune să devină lider în domeniul securității infrastructurilor hibride (cloud, arhitecturi virtuale și fizice), urmărind strategic consolidarea reputației în securitatea cibernetică pentru mari corporații.