„Un test care necesită mai mult de 48 de ore pentru a obţine rezultatul este o risipă totală. Este o nebunie că trebuie să plăteşti pentru rezultatele unor teste care ar putea dura între trei zile și o săptămână”, a declarat Bill Gates în interviu pentru CNBC.

Primirea rezultatelor în 24 de ore

Secretarul adjunct pentru sănătate la Departamentul Sănătăţii şi Serviciilor Umane din SUA a transmis o idee similară, spunând că „nu vom fi vreodată mulţumiţi de testare până când nu vom primi rezultatele în 24 de ore”

„Am început să spun că nu vom fi vreodată mulţumiţi de testare până când nu vom primi rezultatele în 24 de ore. Nu suntem încă acolo. Trebuie să ne îmbunătăţim continuu ecosistemul”, a declarat Brett Giroir, secretarul adjunct pentru sănătate la Departamentul Sănătăţii şi Serviciilor Umane din SUA, pentru CNN.

Bill Gates răspunde la critici

După ce fundația lui Bill Gates a donat milioane de euro pentru crearea unui vaccin anti-COVID, acesta a avut parte de o surpriză neplăcută. Fondatorul Microsoft a descoperit că aproape 28% dintre adulții din SUA consideră că el intenționează să folosească un potențial vaccin pentru a implanta microcipuri în miliarde de oameni.

Vrem să ne asigurăm că nu vor muri oameni doar pentru că nu au acces la vaccin. Vom primi o ofertă bună în legătură cu vaccinul și avem nevoie ca lumea să obține o afacere bună în acest sens.

Multe dintre companii ajută deja. Sper ca toate astea (n.r. teorii ale conspirației) vor dispărea odată cu faptele concrete”, a transmis fondatorul Microsoft, potrivit cnbc.com