Valoarea totala a contractelor incheiate in intervalul ianuarie-august 2007 de BCR Leasing a fost de peste 305 milioane euro, informeaza un comunicat BCR. Anul trecut, valoarea totala a contractelor incheiate a fost de 355 de milioane de euro. 

BCR Leasing IFN s-a situat pe locul 60 in clasamentul european al firmelor de profil, in crestere cu sapte locuri fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit Raportului LEASEUROPE pe anul 2006, aparut la sfarsitul lunii august. In Europa, BCR LEASING IFN ocupa anul trecut locul 52 la categoria autovehicule, in crestere cu patru locuri fata de 2005. In cazul leasingului de echipamente, a ocupat locul 59, in crestere cu noua pozitii fata de 2005. Pe segmentul de leasing imobiliar, rezultatele obtinute de companie au clasat-o pe pozitia 47 pe piata europeana, in crestere cu opt locuri fata de 2005. 

Portofoliul BCR LEASING IFN la sfarsitul lunii august cuprindea 44% autoturisme, 28% vehicule comerciale, 21% echipamente si utilaje industriale si 7% leasing imobiliar.

 

Sursa: Capital