Directorul client-service de la McCann a plecat la Londra
Pe 1 septembrie a.c., Ashish Banerjee, director client-service al agentiei de publicitate B.V. McCann-Erickson Rominia, si-a icheiat mandatul i aceasta functie. El a fost numit i pozitia de vicepresedinte la reteaua McCann-Erickson Europa cu sediul la Londra. Ashish Banerjee a lucrat pentru compania din Rominia timp de doi ani. Locul sau i agentia din tara noastra va fi ocupat, se pare, de Ioana Varga.

Conventia cablistilor aniverseaza cinci ani
Asociatia Profesionala Romina de Comunicatii prin Cablu (APRCC) anunta organizarea la Sinaia a Conventiei Nationale de Televiziune prin Cablu, editia a V-a. Evenimentul va avea loc itre 10 si 12 septembrie. Temele propuse de organizatori se vor referi la necesitatile investitionale i acest domeniu, legislatia si situatia specifica a pietei tv de cablu din Rominia. APRCC reprezinta interesele a 62 de societati de televiziune prin cablu, care isumeaza aproximativ 1,3 milioane de abonati, reprezentind 60% din piata romineasca.

Doua clipuri pentru Danone
Agentia de publicitate Young&Rubicam/Team Advertising a lansat doua noi spoturi pentru produsele Danone: iaurtul Savoarea Fructelor si iaurtul de baut Savoarea Fructelor.
Spotul pentru primul iaurt a fost produs de Castel Film si regizat de Ovidiu Bose Pastina. Cel de-al doilea spot, filmat i Parcul de Role din Herastrau, este adresat i principal adolescentilor din mediul urban.
Clipurile tv si radio integrate campaniei de lansare a celor doua marci de iaurt au fost concepute de creativii agentiei coordonati de Anca Gheorghiu si Dragos Popescu.

Fox Kids trece la o noua grila
Postul de televiziune Fox Kids nu s-a lasat mai prejos decit statiile „serioase” si a trecut, tot din septembrie, la o noua grila. Pentru prima data, anunta reprezentantii postului din Rominia, grila este realizata pe baza studiilor de audienta care s-au facut i perioada martie-mai a.c., cind copii se aflau i plin an scolar.