Băutura minune constă într-o rețetă simplă, care se poate prepara din confortul casei tale. Este vorba despre apă, cu lămâie și miere. Pentru a putea beneficia în întregime de proprietățile ingredientelor trebuie să fierbeți apa cu lămâie, iar la final adăugați mierea. Pentru efecte vizibile mai rapid adăugați minim jumătate de lămâie la o cană de apă. Important este însă, să o consumați dimineața pe stomacul gol.

Pe lângă o slăbire rapidă și sănătoasă, amestecul are și o mulțime de alte benficii pentru sănătate, precum curățarea sistemului limfatic, reglarea PH-ului și curățarea ficatului.

Cum te ajută aceast preparat să slăbești?

Substanța principală din lămâie care te ajută să slăbești este pectina. Aceste fibre te ajută să elimini foamea și poftele. Potrivit unor studii, oameniii care urmează o dietă alcalină slăbesc mai rapid. Mai mult, lămâia este alimentul cu cele mai puține calorii, după apă. Așa că poți bea apă cu lămâie dimineața, dar și să continui pe parcursul întregii zile, pentru a slăbi.

 

Lămâia, leac pentru împrospătarea respirației

De asemenea, acest preparat ajută și la împrospătarea respirației, curăță, combate bacteriile și elimină germenii din cavitatea bucală. Mare atenție însă, să vă spălați pe dinți după ce consumați acest preparat. Poate afecta smalțul dinților.

Digestie de fier

În plus, apa cu lămâie și miere ajută la îmbunătățirea digestiei. Lămâia te ajută să elimini toxinele din corp, în timp ce mierea acționează împotriva bacteriilor și ajută la producerea de mucus intestinal. Apă caldă stimulează tractul gastrointestinal. Așa că apa caldă cu lămâie și miere te ajută să scapi de indigestie, balonări și arsuri.

Luptă împotriva constipației

Apa caldă cu lămâie și miere este un remediu excelent împotriva constipației, ajutându-te să ai scaune regulate.

Curăță pielea

Având în vedere că lămâia conține vitamina C din plin, consumul regulat al acesteia va extrage toxinele din sânge, ceea ce te ajută să ai o piele mai curată. Băutura minune îți va face pielea să strălucească de sănătate, grație vitaminei C. Aceasta reduce ridurile și ajută la producerea de colagen. Apa și mierea au efect antibacterian și ajută, de asemenea, la producerea de colagen.