Europarlamentarul Traian Băsescu iese la atac. Cotat cu cea de-a treia șansă în lupta pentru Primăria Capitalei, fostul președinte a intrat abrupt în campania electorală pentru Primăria Capitalei.

Băsescu tună și fulgeră!

Candidatul celor de la PMP a dat de pământ pur și simplu cu contracandidații săi, Gabriela Firea de la PSD, Nicușor Dan, candidatul Dreptei Unite PNL USR PLUS, dar și Călin Popescu Tăriceanu de la ALDE.

Fostul președinte, Traian Băsescu,  dă de pământ pur și simplu cu cei trei. A făcut o scurtă radiografie a contracandidaților săi la fotoliul de primar general. „Nu pierde doar Nicușor Dan, ci și doamna Firea. Când spui că ești independent, este ca și cum ai da una peste față PNL-ului. L-aș sfătui să nu mai spună asta”,  a spus Băsescu, în direct la România TV.

Tăriceanu, umilit în direct

Fost adversar vechi în politică al lui Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu nu a scăpat nici el. Candidatul ALDE la Primăria Capitalei a fost umilit pur și simplu în direct de Traian Băsescu. „Domnul Tăriceanu pierde pentru că e Tăriceanu. Problemele Capitalei le putem discuta dacă se mai dă jos din mașină și circulă pe jos”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Bătălia pentru București

Pe 27 septembrie, Bucureștiul își alege noul primar pentru următorii patru ani. Principalii candidați care se bat cu șanse la Primăria Capitalei sunt Gabriela Firea de la PSD, Nicușor Dan, candodatul Dreptei Unite PNL și USR PLUS, Traian Băsescu, candidatul PMP și Călin Popescu Tăriceanu, reprezentantul ALDE.

De asemenea, bucureștenii își vor alege și primarul de sector, dar și reprezentanții în Consiliul General al Municipiului București, dar și cei din Consiliul Local. În două zole, va începe oficial campania electorală. Până acum, a fost doar precampanie.