Acuzații extrem de grave în Parlament, în timpul moțiunii de cenzură. Șeful USR, Dan Barna, a dat de pământ cu cei de la PSD și PNl, care ar fi făcut un pact pentru picarea Guvernului. Mai mult, Barna nu l-a iertat nici pe șeful UDMR, Kelemen Hunor.

Blat între PSD și PNL

Dan Barna acuză un blat între PSD și PNL înaintea moțiunii de cenzură. “Aveți o afinitate mai mult pentru PSD decât pentru comunitatea maghiară. Sunteți cinic, domnule Kelemen Hunor. Azi, în România ar putea să ruleze USL 2. Iohannis și Orban au spus că vor anticipate. Așteptăm să vă țineți cuvântul, domnule premier. Să vă țineți cuvântul pentru anticipate și alegeri în două tururi. Această moțiune nu trebuie votată”, a tunat Barna de la tribuna Parlamentului.

Mai mult, Barna a lansat un atac extrem de dur și la adresa Gabrielei Firea și a anunțat că USR nu va vota căderea Guvernului. “O capitală jefuită în care oamenii sunt disperați pentru sănătatea copiilor lor. București e un oraș de nerecomandat. Lăsați România să aibă primari în două tururi. Nu votați această moțiune că așa reducem democrația”, a mai spus Barna.