Simona Halep a anunțat că va juca la Miami Open, după ce a acceptat invitația organizatorilor. Este vorba despre un turneu WTA 1000 care are loc între 17 și 31 martie.

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis un mesaj în română după ce jucătoarea de tenis a acceptat invitația organizatorilor Miami Open.

„Haide Simo!”, a scris australianul pe Instagram.

Amintim că Miami Open este prima competiție la care Simona va lua parte după ce TAS i-a redus suspendare de la 4 ani la 9 luni.

Campioana abia așteaptă să revină pe teren și să concureze

Anterior acestui mesaj, campioana a spus că este încântată de revenirea în circuitul WTA. Totodată, le-a mulțumit organizatorilor turneului deoarece i-au oferit această oportunitate.

De asemenea, Halep a subliniat că abia așteaptă să revină pe teren și să concureze.

„Sunt încântată să vă anunț că voi reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la Miami Open. Le mulțumesc organizatorilor turneului pentru că mi-au oferit această oportunitate. Abia aștept să revin pe teren și să concurez. Ne vedem în curând!”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Sportiva a explicat la Antena 3 că organizatorii turneului i-au oferit un wild card în clipa în care a fost luată o decizie în cazul de dopaj. Ea spune că momentul a fost deosebit, în contextul în care s-a întâmplat fără ca ea să ceară ceva.

simona halep
SURSA FOTO: YouTube, captură ecran

Aceasta a spus și că bucuria cea mai mare este să simtă din nou tenisul, ci nu neapărat rezultatele.

„Cei de la Miami, în clipa în care a ieșit decizia, mi-au oferit un wild card. Fără ca eu să întreb sau să cer. A fost un moment deosebit! Mă arunc puțin la un turneu atât de mare, dar rezultatele nu există pentru mine! Pentru mine e importantă bucuria de a simți iar tenisul”, a explicat Halep.

Simona a recunoscut că simte o temere destul de mare. Aceasta nu a mai jucat un meci oficial de mult timp. Astfel, nu poate anticipa cum va fi. Ea a subliniat că nu s-a gândit niciodată să se retragă și că în prezent vrea să revină cât poate, fără să-și stabilească un obiectiv precis, dar cu speranța că va reuși să se claseze din nou în top.

Amintim că sportiva a primit marți, 5 martie, verdictul final din partea TAS cu privire la cazul de dopaj în care a fost implicată. Astfel, suspendarea ei a fost redusă de la 4 ani la 9 luni.