Conform datelor Registrului Operațiunilor Generatoare de Obligații de Plată al Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Aktor Societate Tehnica Anonima primește 8,3 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor autostrăzii București-Brașov, secțiunea București-Ploiești, sectorul 1, km 0-3,32.

Oficialii CNAIR au anunțat că cei 3,3 km de autostradă se vor finalize în cursul lunii decembrie. Odată cu inaugurarea celor 3,3 km de autostradă se va putea circula pe încă 3 km de drum de mare viteză, porţiune aflată între Voluntari şi centura Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Alin Șerbănescu declara că cei 3,3 km de autostradă se vor inaugura în cursul lunii decembrie. „Vremea nefavorabilă nu a premis finalizarea lucrărilor în luna noiembrie. Este de turnat asfalt pe o mică porţiune din zona Gherghiţei. Nu se pot executa marcaje dacă temperatura este sub 4 grade. Nu suntem absurzi să cerem constructorulului să termine lucrarea indiferent de vreme. Nu se pune problema să nu deschidem traficul în cursul lunii decembrie”, preciza purtătorul de cuvânt al CNAIR.