Banca Transilvania (BT) a inaugurat sucursala cu numarul 40, Agentia Giulesti, in Bucuresti pe 28 noiembrie, si detine in prezent 234 de unitati in toata tara, informeaza un comunicat BT. 

“Desi acum trei ani prezenta bancii clujene in Bucuresti insemna doar 5 unitati, in ultimii doi ani ne-am extins intr-un ritm sustinut, iar acum, cu cele 40 de unitati, ne situam pe locul 5 in Bucuresti – ca si retea bancara. Cresterea BT in Bucuresti, cu siguranta, nu se va opri aici deoarece, fiind vorba de cel mai important centru economic din tara, piata potentiala este pe masura.”, declara Andrei Dudoiu, director executiv al Bancii Transilvania. 

Banca Transilvania a investit in acest an in deschiderea de unitati, investitii IT, servicii si produse noi, si resurse umane, si a anuntat deschiderea a 5 noi sucursale in Bucuresti pana la sfarsitul anului. 

In 2006, BT a inaugurat 18 unitati in Capitala, si a mutat Centrul Regional Bucuresti in nordul orasului pana in 2008, cand acesta va avea un sediu propriu in zona Aeroportului Baneasa.  

In Bucuresti, Banca Transilvania  isi desfasoara activitatea in segmentul afacerilor IMM si al cardurilor de credit, are peste 125.000 de clienti persoane fizice si juridice si aproape 700 de angajati.

Banca Transilvania (BT) si-a inceput activitatea in Romania in urma cu peste 12 ani, si detine o retea de 324 de sucursale si 4500 de angajati. BT este listata la Bursa de Valori Bucuresti, si a primit anul trecut premiul “Banca Anului 2005”. 

Sursa: Capital 28 Noiembrie 2006