Update-ul folosit pentru aplicaţia de iPhone şi iPad, dispozitive care au Touch ID lansat de Saxo Bank, este disponibil acum la nivel global. O altă caracteristică a noii versiuni este capabilitatea de a stoca detalii de logare pentru mai multe conturi.

'După lansarea platformei SaxoTraderGO am văzut un trend în creştere de activităţi generate de clienţi pe dispozitivele mobile. Prin introducerea suportului pentru Touch ID, facilităm accesul la cont, în timp ce menţinem nivelul ridicat de securitate cerut de clienţii noştri. Începând cu decembrie, putem spune că peste 50% dintre clienţii noştri au migrat către SaxoTraderGO. Determinarea noastră de a ne concentra pe inovaţie tehnologică face din această platformă alegerea lor numărul 1', a declarat Christian Hammer, Head of Platforms la Saxo Bank.

Această tehnologie va permite ferestrelor cu grafice să fie detaşate în ferestre separate în timp ce clienţii rămân conectaţi la principala fereastră a platformei, adăugându-se un modul de chat care permite comunicarea directă între clienţi şi traderii Saxo Bank şi un suport multi-ecran pentru desktop.

SaxoTraderGO este platforma de ultimă generaţie lansată anul acesta ce are la bază OpenAPI al Saxo. OpenAPI este un serviciu de infrastructură care oferă suport întregului ciclu de tranzacţionare, de la pre-tranzacţionare, la execuţie şi post-tranzacţionare pentru ETF-uri, acţiuni cash, CFD-uri, futures, opţiuni şi FX, permiţând clienţilor instituţionali ai Saxo să dezvolte soluţii front-end noi, inovative şi să integreze capabilităţi de investiţii direct în aplicaţiile şi sistemele proprii.

Saxo Bank Group oferă investitorilor privaţi şi clienţilor instituţionali un set complet de tehnologii, instrumente şi strategii de investiţii. Tehnologia multipremiată a platformelor Saxo de tranzacţionare este disponibilă în 20 de limbi şi formează structura tehnologică a peste 100 de instituţii financiare din lume. Saxo oferă servicii bancare tradiţionale prin Saxo Privatbank, în anumite pieţe.

Saxo a fost fondată în 1992, sediul central fiind în Copenhaga. 1500 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în cele 25 de reprezentanţe ale Saxo Bank pe cinci continente.AGERPRES