În primele trei zile de la debutul în cinematografele româneşti, Bad Boys for Life, al treilea film din franciză, a fost vizionat de 109.079 de spectatori şi a generat încasări de 2.554.089 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Lungmetrajul este regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah şi îi are în centru pe detectivii Mike Lowrey şi Marcus Burnett, care revin în acţiune când cineva începe să ucidă oameni ce au legătură cu un caz mai vechi.
Din distribuţie fac parte Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Núñez, Kate del Castillo, Nicky Jam şi Joe Pantoliano.
Primele două filme din serie, lansate în 1995 şi 2003, au primit critici împărţite şi au generat împreună încasări de peste 410 milioane de dolari, la nivel global.

Dolittle, pe locul 2

Lungmetrajul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul românesc, cu 36.719 spectatori şi încasări de 811.464 de lei. Filmul are în centru un bărbat ce poate vorbi cu animalele şi care porneşte într-o aventură periculoasă pentru a o salva pe tânăra regină a Angliei. „Dolittle” este regizat de Stephen Gaghan, iar din distribuţie fac parte Antonio Banderas, Michael Sheen, dar şi Tom Holland, Emma Thompson, Rami Malek şi Marion Cotillard, care şi-au împrumutat vocile pentru animalele personaje. Primul lungmetraj cu personajul Dr. Dolittle în centru a apărut în 1967.

5Gang: Un altfel de Crăciun este în top 3

Comedia românească „5Gang: Un altfel de Crăciun”, regizată de Matei Dima, s-a clasat pe locul al treilea în top, în coborâre o poziţie, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a fost vizionată de 14.363 de spectatori şi a înregistrat încasări de 282.022 de lei.