Astfel, Dincă ar fi sfătuit de cineva cu mare experiență juridică ce să le spună anchetatorilor în așa fel încât să se închidă cazul la doar două crime: Alexandra și Luiza. Avocatul familiei Luizei se teme că anchetatorii vor închide acest caz, dacă reușesc să dovedească cele două crime.

”Mie îmi este teamă că acest caz se va închide odată ce sunt identificate cele două victime pentru care s-au deschis dosare. Eu cred că Dincă, dând aceste două victime, el încearcă să închidă cazul. Asta mă tem eu. Anchetatorii susțin că vor merge mai departe, dar eu cred că asta încearcă el și îmi e teamă că acest caz se va închide dacă le identifică pe Luiza și Alexandra. Eu sper ca Luiza să trăiască, dar în acest caz, el are gropi cu beton, tuneluri, e ceva incredibil.

În mod clar el are o tehnică bine stabilită. Cineva cu experiență juridică îl învață, o să vedem cine îl sfătuiește, pentru că sunt chestii de finețe juridică, ca de exemplu, când a zis că una dintre fete mergea la bancomat să scoată bani și așa a înțeles el că are nevoie de bani.”, a spus avocatul.