Ce avere fabuloasă avea Alexandru Arșinel? A fost unul dintre cei mai bine plătiți actori din România

Ultima declarație de avere a lui Alexandru Arșinel datează de la începutul lunii iunie 2020. În acest document, regretatul actor a notat că are o pensie de revoluționar de 33.720 lei, o pensie de 73.512 lei, o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii în valoare de 74.772 lei și o indemnizație de handicap de gradul 2 deoarece avea grijă de soția sa bolnavă în valoare de 10.800 de lei.

Regretatul actor avea mai multe terenuri și case

Declarația sa de avere mai arată că acesta deținea 4 terenuri, astfel: două terenuri la Sinaia și Samurcaș și o cotă parte din două terenuri la Dolhasca. În plus, acesta a mai avut și trei case de vacanță și un apartament în Capitală.

În ceea ce privește mașinile, acesta a avut un singur autovehicul marca Toyota.

Documentul completat la începutul lunii iunie 2020 mai arată că acesta deținea și 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro și unul în dolari.

Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel?

În ultimul an, Alexandru Arșinel a fost internat la un azil de bătrâni și a ajuns de mai multe ori la spital. La jumătatea lunii septembrie, Arșinel a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență București.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, anunța instituția.

Actorul Alexandru Arșinel, care a fost supus unui transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan, a făcut transplant în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant.

Practic, Arșinel a primit codul CUIANT (codul de înregistrare în Registrul Național de Transplant) pe data de 28 august 2013, iar în aceeași zi a făcut transplant de rinichi, a declarat luni deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunțătorul medicului Mihai Lucan, la Interviurile HotNews LIVE. Codul CUIANT înseamnă codului unic de înregistrare la Agenția Națională de Transplant.