„Este o minciună. Ministrul Cuc este un mare ipocrit care trebuie să plece din funcţie şi este o sfidare reinstalarea lui în fruntea Ministerului Transporturilor, pentru că în proiectul de buget nu am văzut bani alocaţi şi atât timp cât nu ai bani nu ai cum să promiţi că eşti în stare să implementezi ceva. Nu am văzut un contract încheiat între Guvern şi Comisia Europeană pe vreun tronson mare de autostradă. Sigur că să te duci în salopetă în şantier dă bine, dar nu mai trăim în epoca în care oamenii pot fi minţiţi. Deci ne putem informa”, a spus Eugen Tomac, la inaugurarea cabinetului său parlamentar, în legătură cu anunţul Ministerului Transporturilor privind începerea construcţiei autostrăzii Moldova.

El a spus că ministrul Transporturilor trebuie să prezinte fişa cu banii alocaţi pentru finalizarea acestui proiect.

„Nu cred, pentru că trebuie să ne prezinte fişa cu banii alocaţi pentru finalizarea acestui proiect mare de autostradă, ce fac ei acum este un gest de disperare”, a mai spus Tomac.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a inspectat, vineri, lucrările la centura ocolitoare a municipiului Bacău şi a anunţat că vineri începe construcţia la autostrada Moldovei.

„Nu întâmplător mă aflu astăzi în Moldova. Am venit ca să anunţ că astăzi vom începe construcţia la autostrada Moldovei, pentru că acest sector de autostradă face parte din Coridorul IX pan-european. (…) Acesta este doar începutul, o să vedeţi pe toate şantierele o mobilizare exemplară şi toţi constructorii vor lucra aşa cum trebuie de acum înainte şi mă refer la finalizarea lucrărilor în termenele contractuale pe care şi le-au asumat. Autostrada Moldovei este o prioritate pentru acest Guvern şi de astăzi vom începe lucrările la această autostradă. Noi muncim, noi nu avem pauze la Ministerul Transporturilor, iar constructorilor le-am mulţumit că pe perioada cât nu a fost bugetul promulgat au lucrat în continuare şi nu s-au oprit. Mesajul este clar: a început construcţia autostrăzii Moldova, ne-am ţinut de promisiune”, a spus ministrul Răzvan Cuc. AGERPRES