Centrul de Limbi Străine A_BEST, unul dintre liderii de pe piața serviciilor de training lingvistic corporate din România, oferă programe educaționale inovatoare, pentru a veni în sprijinul candidaților să-și atingă obiectivele profesionale. În acest context, cursurile A_BEST de “Limba engleză pentru interviu (English for Interviews)” reprezintă un factor determinant pentru candidații care își doresc să iasă în evidență și să obțină job-ul mult dorit. 

Un curriculum vitae impresionant poate fi completat perfect de abilități lingvistice solide. Însă, pentru a-și demonstra competența într-o limbă străină într-un interviu de angajare, candidații trebuie să fie pregătiți să comunice coerent și să răspundă prompt la întrebări. Dincolo de calificările și experiența profesională, abilitățile lingvistice pot face diferența între un candidat mediu și unul excepțional.  “Dacă urmează să susții un interviu, de exemplu, pentru un post de middle management într-o companie multinațională și limba engleză este una dintre cerințele de bază, pregătirea adecvată devine esențială pentru a-ți asigura succesul în acest proces competitiv. Alegerea unui trainer specializat în pregătirea interviurilor în limba engleză poate face diferența dintre a obține jobul mult dorit sau a rămâne în umbră.”, susține Aura Icodin, Fondatoarea & CEO-ul Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Un trainer specializat aduce la masă atât expertiza sa lingvistică, cât și o înțelegere profundă a coordonatelor interviului, mai ales dacă discutăm de posturi de management. “Cu ajutorul unui trainer A_BEST de limba engleză pentru afaceri, poți analiza detaliile postului, responsabilitățile și cerințele specifice, ajutându-te să-ți conturezi răspunsurile într-un mod coerent și convingător. Prin repetiție și feedback constant, cursanții capătă încredere și se simt mai pregătiți în ziua interviului. Investiția în pregătirea cu un expert în domeniu poate avea un impact semnificativ asupra rezultatului final și poate deschide uși către o carieră de succes.”, mai precizează Aura Icodin.

Un aspect crucial într-un interviu în limba engleză este comunicarea clară și eficientă. Trainerii A_BEST de limba engleză pot ajuta cursanții să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, îi învăță structuri de fraze relevante și îi ajută să evite ambiguitățile. De asemenea, un accent corect și o pronunție clară sunt esențiale pentru a lăsa o impresie bună. Trainerii A_BEST oferă feedback și sfaturi, astfel încât cursanții să își poată perfecționa inclusiv pronunția și intonația și, astfel, să comunice cu încredere.

Prin intermediul sesiunilor de simulare a interviului, cursanții A_BEST se familiarizează cu formatul interviului și exersează răspunsurile la întrebările esențiale, pe care le pot anticipa. Trainerii A_BEST de limba engleză concep scenarii realiste de interviu și își ghidează cursanții, astfel încât aceștia să poată gestiona diverse situații și să poată evita presiunea specifică interviurilor, mai ales a celor susținute într-o limbă străină. 

Pregătirea cu un trainer specializat pentru interviul în limba engleză pentru un post de management, dar nu numai, într-o companie multinațională, poate fi cheia succesului profesional. De la abordarea corectă a întrebărilor din cadrul interviului până la îmbunătățirea abilităților de comunicare și gestionare a presiunii, un trainer specializat de limba engleză pentru afaceri poate transforma întregul proces de interviu într-o experiență de succes.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST ( https://abest.ro/ ) este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, în cei aproximativ 15 ani de când activează cu succes pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (atât companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse, precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc, multe din Top 300, cât și instituții, ambasade etc), iar în ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 50.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine.

Contact rapid: office@abest.ro, 0762 274 914.