Nebunie totală în Parlament la moțiunea de cenzură a PNL. Călin Popescu Tăriceanu i-a făcut praf pe cei din Opoziție și le-a luat apărarea celor din Guvern. A criticat la scenă deschisă moțiunea și a dat de pământ cu cei din PNL.

„Guvernarea PSD-ALDE nu e una perfecta. Am făcut lucruri foarte bune, dar și greșeli. Șantaj, violențe și teroare? Mi se pare prea mult. Nu e o moțiune serioasă. Vorbiți de dezbinare, amenințări, șantaj și terioare? Sunteți incapabili să câștigați alegeri, dar vă luptați cu jandarmii, blocați piețele. Știu că vă deranjează. Vă spun lucruri care dor. Promiteți arestări de oameni după ce preluați Puterea. Veniți la putere, dar nu prin alegeri. Contestați proprietatea privată și contestați familia. Vă burdujiți listele electorale cu copii de foști securiști și spuneți că sunteți generația următoare. Ați câștigat o mica bătălie politică și sunteți deprimați. Credeți că înjurăturile de pe rețelele de socializare țin loc de program politic. Vorbiți de teroare? Vorbiți de frânghie în casa spânzutatului”, a tunat Tăriceanu.

Și atacurile nu s-au oprit aici. Tăriceanu l-a luat în colimator pe Ludovic Orban, șeful PNL. „Dacă nu vă iese pasiența ce vă puneți în CV? În cartea de muncă a lui Orban care e șomer scrie că e agitator politic. E un șomer. Acest govern ar fi completat de Barna, Cioloș, Raluca Turcan, rareș Bogdan. Vă certați rău între dvs.” , a tunat șeful Senatului.