Aurelian Bădulescu i-a rămas fidel Gabrielei Firea și nu a părăsit frontul, atunci când aceasta a început războiul cu Liviu Dragnea.

„Mă bucur pentru faptul că a fost reconfirmat azi, în funcția de viceprimar general al Capitalei, colegul nostru Aurelian Bădulescu. Departe de a fi un om perfect, a mai comis și el destule greșeli, cu vorba însă, nu cu fapta!, Raul este un om de bază al echipei mele, care nu s-a dat niciodată în lături la greu, a muncit zi și noapte, a fost prezent întotdeauna acolo unde era nevoie de el.

Dincolo de limbajul său, care uneori nu se încadrează în standardele unei funcții de o asemenea însemnătate, el a fost și va fi în continuare un foarte bun viceprimar, un excelent jurist și un coleg de nădejde.

Multumesc PNL și PMP care au refuzat să intre în această dispută artificială, eminamente politică, provocată de actuala conducere interimară a PSD București, care nu a putut să-i ierte lui Aurelian Bădulescu loialitatea față de mine în momentul în care am îndrăznit să spun cu voce tare ceea ce mulți văd, dar puțini au curajul să ia atitudine.

Sunt pedepsită cu orice ocazie pentru această cutezanță, chiar cu riscul blocării proiectelor vitale pentru bucureșteni, prin subfinanțare, sau al pierderii de către PSD a poziției de viceprimar general.”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.