Grupul IT si-a exprimat intentia de a achizitionat un volum de actiuni reprezentand intre 20% si 30% din compania SIVECO Romania, informeaza un comunicat Asesoft. In urma tranzactiei, grupul Asesoft ar urma sa isi consolideze pozitia detinuta pe piata locala si ar crea premisele unei extinderi regionale accelerate. 

Din grupul Asesoft fac parte Asesoft Distribution, companie care activeaza in domeniul distributiei IT hardware, Asesoft International, companie care activeaza in integrarea de solutii hardware si software complexe la nivel national, Asesoft Smart companie care activeaza in domeniul solutiilor audio-video si dezvolta proiecte de casa inteligenta, Asesoft Net, companie care activeaza in dezvoltarea de produse web, TeamNet, companie care integreaza proiecte software complexe in Romania si in tari din Europa si 2K Telecom care este un operator national ce ofera servicii de telecomunicatii de date, voce si internet prin conexiuni de fibra optica sau radio de banda larga.  

Asesoft incorporeaza cele sase companii IT&C, o companie de media si clubul de baschet CSU Asesoft. Asesoft a realizat in 2006 o cifra de afaceri de 120 mil euro, in crestere cu 20% fata de anul anterior.

 

Sursa: Capital