Ediția din anul 2021 a revistei Capital Top 100 Femei de Succes va fi disponibilă pe piață începând cu 24 septembrie.

Până atunci, vă reamintim care au fost nominalizatele categoriei sport și spectacol în 2020:

INNA. Succesul și talentul au transformat-o pe Elena Alexandra Apostoleanu (numele de buletin al Innei) în cel mai cunoscut artist român la nivel mondial. A realizat colaborări cu cei mai de seamă artiști de pe scena mainstream occidentală, având în palmares melodii cu Flo-Rida, Pitbull sau J. Balvin. Melodiile sale au strâns aproape 4 miliarde de streamuri numai pe platforma Youtube.

Ana Maria Brânză. În prezent Popescu după căsătorie, sportiva este multiplă campioană mondială și campioană olimpică la scrimă. „Nu am o definiție pentru femeia de succes, pentru că eu întotdeauna mi-am dorit să devin o campioană, iar sportul m-a învățat că un campion este acel om care nu renunță la visul lui. Probabil femeia de succes a zilelor noastre este aceea care reușește să jongleze elegant și să păstreze un echilibru între carieră și viața de familie”, declara olimpica pentru Revista Capital.

Loredana Groza. Vedetă media, una dintre cele mai cunoscute voci din România și o imagine a muzicii românești. Loredana s-a consacrat în ultimii ani ca fiind un artist versatil, capabil să colaboreze cu o mulțime de colegi din domeniu, chiar dacă ariile lor de activitate nu erau atât de apropiate. Rezultatul? Succes după succes.

Simona Halep. A devenit unul dintre cele mai sonore nume după performanțele realizate la nivel mondial datorită muncii sale. Este cea mai urmărită sportivă româncă și un fenomen în lumea tenisului.

Cristina Neagu. Una dintre cele mai cunoscute jucătoare de handbal de la noi din țară: „Iubesc foarte mult ceea ce fac și muncesc pentru asta. Nu e o rețetă secretă, dar suma acțiunilor din fiecare zi este rezultatul din lumina reflectoarelor. Aici cred că se face diferența majoră, în alegerile pe care le faci în fiecare zi. Îmi place să câștig și nu mă mulțumesc niciodată cu puțin”, declara sportiva pentru Revista Capital.

Andra Măruță. Cu o carieră muzicală ce a început de la vârsta de 14 ani, Andra este unul dintre cei mai compleți artiști de la noi din țară. „Succesul este suma aprecierilor pe care le primești de la oamenii care contează pentru tine și sentimentul de satisfacție pe care îl ai când îți câștigi existența făcând ceea ce îți place. Aceasta este frumusețea profesiilor artistice. Ești permanent conectat la emoțiile lumii, te poți manifesta creativ și ești în continuă schimbare. Nici nu e nevoie să primești premii, nici să te îmbogățești, ca să ai succes”, explica artista pentru Capital.

Anul trecut, câștigătoarea categoriei „Sport și Spectacol” a fost artista Loredana Groza.

Anul acesta, Capital lansează o nouă ediție „Top 100 Femei de succes” unde recunoaște meritele a 100 de femei din 10 domenii cheie: Afaceri, Management, Societatea Civilă, Sport și Spectacol, Medicină, Justiție, Politică, Mass-Media, Comunicare, Expate, ce va fi disponibilă la chioșcuri și online pe www.agoramag.ro începând cu 24 septembrie.