În prezent, Makis Papataxiarchis este Managing Director al “Johnson & Johnson Romania” şi “Janssen Romania, pharmaceutical companies”. De-a lungul unei experienţe de peste 17 ani, Makis a deţinut diferite funcţii de conducere în domeniul Marketing şi Vânzari, atât în Grecia, cât şi pe plan european.
În cei 5 ani petrecuţi în Novartis şi cei 12 ani alături de Johnson & Johnson, Makis a coordonat numeroase proiecte la nivel operaţional şi strategic, contribuind totodată la dezvoltarea sistemului de sănătate din diferite ţări europene. În paralel, el este coordonator şi membru activ în numeroase echipe de planificare strategică pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).
“Principalul obiectiv al mandatului meu de Preşedinte ARPIM vizează consolidarea relaţiei industriei farmaceutice cu societatea. Vom pune la dispoziția partenerilor noștri, precum și a pacienților, toate resursele de care dispunem, experienţa şi expertiza noastră. Ne dorim să continuăm relaţii bazate pe încredere și să contribuim la un sistem de sănătate mai transparent în procesul de luare a deciziilor”, a declarat Makis Papataxiarchis.