Actorul, în vârstă de 72 de ani a publicat pe pagina sa de instagram, o înregistrare video în care oferă informaţii celor care îi urmăresc contul despre cum este bine să reacţioneze la pandemia de coronavirus, relatează luni The Independent şi Press Association.

„Este important să staţi acasă pentru că acum este o interdicţie”, a declarat Schwarzenegger aşezat la masa din bucătărie. “Nimeni nu are voie afară”, a continuat vedeta.

„Mai ales o persoană de 72 de ani. După 65 de ani nu mai ai voie să ieşi din casă în California, aşa că trebuie să staţi acasă. Asta facem noi. Nu mergem la restaurante, nu mai frecventăm astfel de locuri”, a adăugat actorul în timp ce-şi hrănea cu morcovi animalele de companie, măgăruşul Lulu şi poneiul Whisky.

„Mâncăm doar cu Whisky şi cu Lulu, ne simţim bine şi ne distrăm”, a adăugat Schwarzenegger înainte de a-şi îmbrăţişa animalele de companie. “Uitaţi-vă la zâmbetul acesta frumos al ei!”, a exclamat el.

„Gata cu restaurantele, uitaţi de toate acestea. Adunări, restaurante, săli de sport, s-a terminat cu ele. Staţi acasă”, a continuat Schwarzenegger.

Duminică, primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a anunţat că oraşul va închide toate barurile, cluburile de noapte, restaurantele, sălile de sport şi sălile de spectacole în încercarea de a încetini răspândirea coronavirusului.

De asemenea, au fost anulate mai multe evenimente muzicale, ca urmare a izbucnirii epidemiei de coronavirus, în timp ce producţia de filme şi de emisiuni de televiziune a fost sistată în întreaga lume.