Fostul premier Mihai Tudose spune că nu îl urăște pe Liviu Dragnea, dar în același timp se bucură că acesta ajuns în spatele gratiilor.

Tudose a declarat joi seară, într-o emisiune la România TV, că bucuria sa este cu atât mai mare când vede scandalul din PSD, și cum ”balaurii ăia mici pe care i-a crescut el (Dragnea- n.r.) ca să îi muște pe alții, se leapădă de el”.

”Nu l-am urât niciodată pe Dragnea, dar asta e cea mai frumoasă și mai dulce răzbunare. Bănuiesc că are televizor și vede că toți balaurii ăia mici pe care i-a crescut el ca să îi muște pe alții, se leapădă de el, acum. Erau vocali, aveau toți tricouri cu Dragnea, își lăsau mustață, aveau fețe de perne cu Dragnea, dormeau cu el în brățică. Cine spunea că lui Dragnea nu îi stă bine mustața în ziua aia, era trădător, securist, mason, asasin brazilian”, a spus Mihai Tudose.

Liviu Dragnea este cel care l-a pus premier pe Mihai Tudose, pe vremea când acesta din urmă era membru PSD. Tot Dragnea l-a lăsat însă pe Tudose fără scaunul de prim-ministru, după ce i-a retras sprijinul politic.